POČETNA

O NAMA Z B P ARHIVA LINKOVI

NAJAVA POHODA

 

PROGNOZA

O NAMA

Plan za 2018.

O društvu

Ciljevi

Kako se učlaniti

Pišite nam

Naša himna

 

  

     Planinarski pohod/izlet koji organizira PD Zagorske steze objavljuje se na web stranicama Društva i u oglasnom ormariću.

    Sudionik se prijavljuje na planinarski pohod/izlet prema svojim sposobnostima, sudjeluje na vlastitu odgovornost, te se odriče mogućnosti prenošenja odgovornosti na organizatora pohoda/izleta.

    Prijavom na planinarski pohod/izlet, sudionik prihvaća uvjete organizatora. Sudionik je upoznat da organizator pohod/izlet snima, te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije pohoda/izleta koristiti za svoje interne potrebe i potrebe svoje promocije, promocije događaja i sponzora, kao svoj legitiman interes.

   Sudionik je upoznat da će organizator koristiti njegove osobne podatke za internu komunikaciju, a sve u razumnom obujmu.
     Prijavu na pohod/izlet za djecu mlađu od 16 godina ispunjavaju nositelji roditeljske odgovornosti čime se slažu s uvjetima organizatora. Također, potvrđuju da su upoznati da organizator pohod/izlet snima te da će fotografije i video materijal nastao za vrijeme, neposredno prije i poslije pohoda/izleta koristiti za svoje interne potrebe i potrebe svoje promocije, promocije događaja i sponzora, kao svoj legitiman interes. Isto tako, upoznati su da organizator može koristiti osobne podatke za internu komunikaciju, a sve u razumnom obujmu.
     Također, videozapise i fotografije s događanja, osim PD Zagorske steze, može koristiti i treća strana za objavu na svojim komunikacijskim kanalima (tiskanim promotivnim materijalima, web stranicama, društvenim mrežama) radi promoviranja događanja.

 

 

PD

ZAGORSKE STEZE

ZABOK

site copyright © 2004.-2018. PD "Zagorske steze"