Dan Društva

25. travnja, Dan PD „Zagorske  steze“ Zabok

Poštovani članovi Društva, simpatizeri, 25. travnja. 2021. godine navršava se osamnaest godina od 25. travnja 2003., dana osnutka našeg Društva.

Od tog vremena do danas, naše Društvo prešlo je impresivni razvojni put, na kojem su zahvaljujući doprinosu naših članova, ostvarena zavidna postignuća.

Kontinuiranim radom, tjedno se organiziraju planinarski pohodi, ( pedesetak godišnje ), vođeni našim licenciranim vodičima.

Posebno je značajan dobrovoljni rad i aktivnosti naših članova na izgradnji, uređenju i održavanju naše planinarske kuće kao i Poučnog parka autohtonog bilja na našem Piclju, čime smo značajno doprinijeli unapređenju kvalitete života u našoj lokalnoj zajednici.

U ovim okolnostima epidemije, održavamo sve aktivnosti, koliko je to moguće uz pridržavanje svih propisanih mjera, a sve izvještaje o našim aktivnostima možete pratiti na našoj internet stranici i oglasnom ormariću.

U nadi da će ova pandemija posustati, svim članicama i članovima, sretan dan Društva i vidimo se na pohodima i na našem „Piclju“.

Upravni odbor PD „Zagorske steze“ Zabok

 

Dan Planinarskog društva “Zagorske steze” Zabok (pdf)